XXIІІ Обласна науково-практична конференція педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти Харківської області

22 лютого 2024 року на базі ВСП «Харківський комп’ютерно-технологічний фаховий коледж НТУ «Харківський політехнічний інститут» відбулась XXIІІ Обласна науково-практична конференція педагогічних працівників закладів фахової передвищої освіти Харківської області за темою «Розвиток фахової передвищої освіти в умовах нової реальності: проблеми та перспективи».
На пленарному засіданні виступила з доповіддю на тему «ЗАСТОСУВАННЯ МІЖПРЕДМЕТНОЇ ІНТЕГРАЦІЇ ЯК ФОРМИНАСКРІЗНОГО STEM-НАВЧАННЯ» Ольга ФОМІЧОВА, кандидат хімічних наук, доцент, викладач вищої кваліфікаційної категорії ВСП «Харківський природоохороннийфаховий коледж Одеського державного екологічного університету».
В роботі конференції також взяли участь інші викладачі коледжу, підготували тези доповідей та отримали підтверджуючі сертифікати.
Подібний захід є платформою для обміну ідеями та поглядами, встановлення нових партнерств та розробки стратегічних напрямків, що сприятимуть розвитку сегменту фахової перед вищої освіти.
Висловлюємо щиру подяку організаторам та всім учасникам конференції за можливість обміну досвідом, висвітлення актуальних питань та визначення перспектив, спрямованих на вдосконалення фахової передвищої освіти в умовах сучасної реальності.
Кiлькiсть переглядiв: 120